Македонски (Macedonian)Albanian-AL

Пуштена во употреба улична фекална канализација во населено место Јажинце

alt

Граадоначалникот на Општина Јегуновце Тони Коцески заедно со Министерот за Надворешни работи Никола Поповски, директорот на Агенцијата за финансиска подршка на земjоделието и руралниот развој Тони Димовски и градоначалникот на Општина Теарце Исен Асани  ја пресекоја лентата на денешното официјалн [ … ]

 

Мобилен даночен шалтер пред Општина Јегуновце

alt

Јегуновце, 18 Ноември 2014 - Со цел олеснување на даночната процедура, заштеда на време и трошоци за исполнување на даночните обврски како и обезбе [ … ]

 

ПОКАНА

alt

13.11.2014 год ( Четврток ) со почеток во 13h - Официјално ќе биде пуштено во употреба повеќенаменското игралиште во населено место Ратае Општина Ј [ … ]

 

Честитка по повод 23 Октомври Денот на македонската револуционерна борба

alt

Општина Јегуновце и градоначалникот Тони Коцески на сите граѓани им го честита празникот 23 октомври-Денот на македонската револуционерната борба.

[ … ]
 

Потпишан Меморандум за соработка со SDC

alt

На ден 25.09.2014 година, градоначалникот на општина Јегуновце г-дин Тони Коцески во рамките на Проектот за воспоставување на бизниси во мултиетнич [ … ]

 

Известување

alt

Јавното претпријатие за државни патишта на Република Македонија изработува тендерска документација за рехабилитација и реконструкција на локалната [ … ]

 

Пуштено во употреба повеќенамеско игралиште во с.Ратае

alt

Ратае, 13 Ноември 2014 - Во присуство на голем број на граѓани и гости, министерот за надворешни работи Никола Поповски, директорот на агенција за [ … ]

 

ПОКАНА за саем на традиционална храна,ракотворби и агропроизводи

alt

 

Изготвил:Стојанче Антовски

Оделение за информирање, комуникација и протокол

Општина Јегуновце

 

Одбележан патрониот празник во училиштето Симче Настовски-Вратница

alt

Општина Јегуновце - 20.10.2014год во Основното Училиште Симче Настовски - Вратница  беше одбележан Патрониот празник на ова училиште.

Одбе [ … ]

 

Одбележана седумдесет годишнина од загинувањето на Александар Здравковски во Општина Јегуновце

alt

Денес во основното училиште во населеното место Јегуновце општина Јегуновце  со пригодна приредба се одбележаа седумдесетгодишнината од загинувањет [ … ]

 

Завршна фаза на повеќенаменско игралиште во населено место Ратае

alt

Градоначалникот Тони Коцески направи увид на повеќенаменското игралиште во населено место Ратае, кое игралиште штотуку се завршува со изградба, и в [ … ]

 

Најнови Настани

Најчитани НастаниWarning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 193.0.6.135:43 (Connection refused) in /home/content/19/6335019/html/test/jegunovce/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1078

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 200.3.14.10:43 (Connection timed out) in /home/content/19/6335019/html/test/jegunovce/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1078

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 196.216.2.20:43 (Connection refused) in /home/content/19/6335019/html/test/jegunovce/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1078